Obavijest o sakupljanju ambalažnog otpada

Obavijest o sakupljanju ambalažnog otpada

Obavijest poljoprivrednicima!

Udruga zastupnika i proizvođača sredstava za zaštitu bilja CROCPA u suradnji s tvrtkom C.I.A.K. d.o.o. organizira prikupljanje i zbrinjavanje ambalažnog otpada sredstava za zaštitu bilja na području Općine Sveti Petar Orehovec:

17.10.2023. SV. PETAR OREHOVEC Parkiralište ispred DVD-a, Sv.Petar Orehovec 131, Sv.Petar Orehovec 08.00 – 11.00

Korisnicima je  osiguran besplatni povrat prazne ambalaže isključivo ovih tvrtki:

Agroavant, AgroChem-Maks, Agronom, Agroteks, Albaugh TKI (Pinus Agro), BASF Croatia, Bayer Crop Science (Monsanto), Belchim Crop Protection HR (Orchem), Chromos Agro, Corteva Agriscience (Dow AgroSciences), Danon, Euroazijski pesticidi, Nufarm, Florel, Novag Agrochemicals (Genera), Stockton, Syngenta Agro.

Kod pojedinih tvrtki je došlo do pripajanja ili promjene naziva te je u zagradi naveden prijašnji naziv, budući da se na tržištu i dalje može naći ambalaža s prijašnjim nazivom tvrtke, a koja se prihvaća u sklopu projekta.

U sklopu projekta se sakuplja samo prazna primarna/opasna ambalaža navedenih distributera i proizvođača koji financiraju projekt. Transportna ambalaža kao niti ambalaža bilo kojih drugih proizvoda koji nisu sredstva za zaštitu bilja (npr. ambalaža od mineralnih gnojiva) se ne prihvaća.

Mreza-skupljanja-CROCPA-2023.doc

 

Share on email
Share on print
Share on facebook