Operacija “Nerazvrstana cesta Zamladinec, Fodrovec, Finčevec, Kusijevec, Miholec”

Operacija “Nerazvrstana cesta Zamladinec, Fodrovec, Finčevec, Kusijevec, Miholec”

Naziv operacije: Nerazvrstana cesta Zamladinec, Fodrovec, Finčevec, Kusijevec, Miholec

Oznaka operacije: FSEU.JID.MMPI.PR.0118

Kratki opis projekta:

Radova na asfaltiranju nerazvrstanih cesta provedeni su u svibnju 2021. godine te su radovi završeni u srpnju 2021. godine. Radovi su obuhvatili asfaltiranje nerazvrstanih cesta na području nekoliko naselja (Fodrovec, Zamladinec, Finčevec, Kusijevec i Miholec) u Općini Sveti Petar Orehovec, a koji su oštećeni nakon potresa u prosincu 2020. godine. Cilj projekta je podizanje razine javnih usluga i kvalitete življenja te ujednačavanje komunalnog standarda na području Općine. Glavni cilj Projekta je doprinijeti unapređenju kvalitete životnih uvjeta kroz ulaganje u razvoj infrastrukture na području Općine.

Ciljevi projekta: Cilj projekta je podizanje razine javnih usluga i kvalitete življenja te ujednačavanje komunalnog standarda na području Općine. Glavni cilj Projekta je doprinijeti unapređenju kvalitete životnih uvjeta kroz ulaganje u razvoj infrastrukture na području Općine.

Ukupna vrijednost projekta:

51.759,88 EUR

Iznos potpore:

51.759,88 EUR

Kontakt osoba za više informacija:

Božo Birt, 099/232-0181, e-mail: komunalniredar@svetipetarorehovec.hr

Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva mora, prometa i infrastrukture putem Jednostavne izravne dodjele bespovratnih financijskih sredstava za aktivnosti koje se financiraju iz Fonda solidarnosti Europske unije

Share on email
Share on print
Share on facebook