Na Uskrsni ponedjeljak 11. moto i biciklističko druženje i blagoslov vozača

Na Uskrsni ponedjeljak 11. moto i biciklističko druženje i blagoslov vozača

Na Uskrsni ponedjeljak, 18. travnja Automoto klub Križevci organizira već tradicionalno, ove godine 11. moto i biciklističko druženje i blagoslov motociklista i biciklista. Okupljanje vozača motocikala, mopeda, quada i bicikala biti će na Strossmayerovom trgu od 9 sati, a u 10 sati će se održati podjela nagrada i priznanja najboljima za 2021. godinu: vozačima bicikla, mopeda, motocikla, quada i vozačima 80+.

U prigodnom programu sudjelovati će Gradski puhački orkestar Križevci, Križevačke mažoretkinje i Križevačka djevojačka straža. Vozači će položiti vijenac kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima u Ulici dr. Franje Tuđmana, a zatim će krenuti na vožnju.

Biciklisti će voziti na relaciji Križevci – Sveti Petar Orehovec, a vozači motocikla, mopeda i quada vozit će ulicama grada uz pratnju policije Policijske postaje Križevci na relaciji Križevci – Sveta Helena – Žibrinovec – Dedina – Kalnik – Vukovec – Sveti Petar Orehovec.

U crkvi Svetog Petra u Svetom Petru Orehovcu bit će blagoslov vozača, a zatim se nastavlja druženje u općini i DVD-u Sveti Petar Orehovec.

Izvor: Radio Križevci

Share on email
Share on print
Share on facebook