Izgradnja školske sportske dvorane uz OŠ Sveti Petar Orehovec

Izgradnja školske sportske dvorane uz OŠ Sveti Petar Orehovec

Naziv projekta: Izgradnja školske sportske dvorane uz Osnovnu školu Sveti Petar Orehovec

Kratki opis projekta:

Projekt se odnosi na završetak radova na izgradnji školske sportske dvorane uz Osnovnu školu Sveti Petar Orehovec čime bi se doprinijelo poboljšanju uvjeta izvođenja nastave tjelesnog odgoja prema pedagoškim standardima, jačanje kvalitete odgojno-obrazovnog procesa i kvalitete života lokalne zajednice te omogućavanje raznih kulturnih i društvenih događaja i mogućnost rekreiranja i bavljenja sportom.

Aktivnosti koje će se provesti ovim projektom  odnose se na:

  1. Aktivnosti upravljanja projektom (tehničko upravljanje, nadzor nad gradnjom, financijsko upravljanje projektom, javna nabava),
  2. Aktivnosti vezane uz izgradnju i opremanje,
  3. Aktivnosti promidžbe i vidljivosti.

Ciljevi projekta: Poboljšanje uvjeta izvođenja nastave tjelesnog odgoja prema pedagoškim standardima, jačanje kvalitete odgojno-obrazovnog procesa i kvalitete života lokalne zajednice te omogućavanje raznih kulturnih i društvenih događaja i mogućnost rekreiranja i bavljenja sportom.

Specifični ciljevi odnose se na:

  • Izgradnju
  • Opremanje

Rezultati projekta :

Očekivani mjerljivi rezultati projekta odnose se na stvorene uvjete za izvođenje nastave tjeesnog odgoja što znači da se rezultati projekta mogu opisati kao:

  • Izgrađena školska sportska dvorana,
  • Opremljena dvorana potrebnom opremom,
  • Ishođena uporabna dozvola.

Navedenim rezultatima postići će se dugoročni održivi razvoj zajednice jer će se stvoriti uvjeti i standard koji imaju okolni gradovi, te će mladi imati manju potrebe za iseljavanjem u razvijenije jedinice lokalne samouprave.

Sufinanciranje projekta:

Projekt je sufinanciran sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU u iznosu od 350.000,00 kn iz Programa održivog razvoja lokalne zajednice

Razdoblje provedbe projekta:

2022.-2023.

 

 

Share on email
Share on print
Share on facebook