Dodjela nagrada za najljepše okućnice u Općini Sveti Petar Orehovec

Dodjela nagrada za najljepše okućnice u Općini Sveti Petar Orehovec

Općina Sveti Petar Orehovec tradicionalno svake godine u ljetnim mjesecima nagrađuje najljepše okućnice te na taj način animira i potiče svoje žitelje da uređuju vrtove te da balkone ukrase cvijećem.

Stoga je i ove godine nastavila s dugogodišnjom praksom te je u suradnji s Društveno kulturnim centrom u Svetom Petru Orehovcu organizirala natjecanje za najljepšu okućnicu.  Na Facebook stranici Društveno kulturnog centra „Kuća ideja – prostor zajedništva“, postavljena je galerija fotografija, gdje su svi zainteresirani mogli glasovati za svoje favorite te na taj način sudjelovati u odabiru pobjednika.

Okućnice koje su dobile najviše glasova publike i koje su sukladno tome proglašene najljepšima u Općini Sveti Petar Orehovec su sljedeće:

Prvo mjesto: Željka Hubina iz Bočkovca

Drugo mjesto: Marija Piškorić Kokot iz Bočkovca

Treće mjesto: Mihaela Šatrak iz Zamladinca

Zbog velikog broja krasnih okućnica, Općina Sveti Petar Orehovec odlučila je nagraditi još dvije natjecateljice s najljepše uređenim balkonima, a to su: Dragana Kranjec iz Gušćerovca i Jelena Kokot iz Bočkovca.

Pobjednica je nagrađena poklon bonom u vrijednosti od 500 kuna, drugoplasirana natjecateljica je osvojila 400 kuna, treća natjecateljica 300 kuna, dok su preostale dvije natjecateljice s najljepšim balkonima nagrađene bonom u vrijednosti od 250 kuna. Uz poklon bonove, natjecateljice su kući ponijele i povijesno-geografsku monografiju Općine Sveti Petar Orehovec.

Franjo Poljak, načelnik Općine Sveti Petar Orehovec, ugostio je u općinskim prostorijama ponosne vlasnice najljepših okućnica koje svojim trudom i kreativnošću pridonose da Općina Sveti Petar Orehovec bude još ljepše, uređenije i ugodnije mjesto za život.

 

Share on email
Share on print
Share on facebook