Potpisivanja ugovora s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

Potpisivanja ugovora s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije

U koprivničkom Domu danas je u organizaciji Koprivničko-križevačke županije upriličeno svečano potpisivanja ugovora s Ministarstvom regionalnoga razvoja i fondova Europske unije o financiranju 24 projekta s područja Koprivničko-križevačke županije. Riječ je o projektima vrijednim gotovo pet milijuna kuna  koji će se sufinancirati  kroz Program održivog razvoja lokalne zajednice, Program podrške regionalnom razvoju i Program podrške brdsko-planinskim područjima.

Općina Sveti Petar Orehovec kandidirala je projekt Izgradnja Dječjeg vrtića u naselju Gornji Fodrovec  kroz  Program održivog razvoja lokalne zajednice za koji su joj odobrena sredstva  od strane Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u iznosu od 350.000,00 kn.

Svečanom potpisivanju ugovora prisustvovao je općinski načelnik Općine Sveti Petar Orehovec, Franjo Poljak,  koji je i potpisao Ugovor o dodjeli financijskih sredstava.

Potpisivanju su prisustvovali domaćin, župan Darko Koren, zamjenik župana Ratimir Ljubić, saborski zastupnik Darko Sobota, državni tajnik Velimir Žunac te načelnici općina i predstavnik Grada Đurđevca.

https://kckzz.hr/u-koprivnicko-krizevacku-zupaniju-stiglo-gotovo-pet-milijuna-kuna-iz-razvojnih-programa-ministarstva-regionalnog-razvoja-i-fondova-europske-unije/

 

Share on email
Share on print
Share on facebook